Het Bestuur

Tommy Degrande

Tommy Degrande

Bestuurder

Tommy is een onvervalste enthousiasteling die van alle markten thuis is. Als medewerker technische dienst bij een elektrowinkel heeft hij een zeer uitgebreide kennis van elektronica, mechanica etc. Als lid van UBA en verwoed zendamateur kan je bij hem ook terecht voor alles wat met radiogolven te maken heeft. Tommy is altijd terug te vinden in De Shack, en neemt de dagelijkse leiding samen met Daphne op zich.

Daphne De Wispelaere

Daphne De Wispelaere

Bestuurder

Daphne is de jongste van de bende, en is verantwoordelijk voor de administratie & facturatie binnen de VZW. Bovendien is ze de drijvende kracht achter de alle knutselactiviteiten & vele leuke workshops. Ze zet ook haar schouders onder de Coderdojo activiteiten, en zorgt ervoor dat logistiek alles op wieltjes loopt. Samen met Tommy neemt ze de dagelijkse leiding van De Shack op zich.

Bram Andelhofs

Bram Andelhofs

Bestuurder

Bram is als ICT’er met +15 jaar ervaring vooral te vinden bij de workshops met computers, programmeren, webdesign, elektronica etc. Maar hij is ook medeoprichter en -bedenker van het grootste project van De Shack, nl: SenTeVee.be. Omdat dat laatste project intussen een eigen leven is gaan leiden, kan je hem vooral terugvinden als bestuurder en productie directeur bij Peoplemakers BV, het bedrijf achter SenTeVee.be.

Enkele Enthousiaste Vrijwilligers

Frederik De Clercq

Frederik De Clercq

CoderDojo Lead Coach

Frederik is een onvervalste enthousiasteling ale het op coding en computers aankomt. Met zijn jarenlange ervaring in verschillende ICT domeinen is hij zeker en vast een referentie voor alles wat met programmeren te maken heeft. Hij heeft zich dan ook met volle overgave gestort op onze Coderdojo’s, en een heus traject uitgewerkt. Frederik is dan ook onze Lead Coach sinds 2020.

Neal Joos

Neal Joos

Enthousiaste vrijwilliger

Neal is van alle markten thuis. Hij kwam bij de Shack terecht door zijn interesse voor elektronica, programmeren en voor het zendamateurisme. Maar intussen in Neal uitgegroeid tot een van onze meest actieve en enthousiaste vrijwilligers die je heel vaak kan terugvinden in en rond de Shack.

Marnik Vandevyvere

Marnik Vandevyvere

Enthousiaste vrijwilliger

Marnik is onze "manusje van alles", een van onze grootste enthousiastelingen, waarop we keer op keer mogen rekenen tijdens onze activiteiten. Marnik is, behalve een fervent zendamateur ook onze ‘bar verantwoordelijke’ tijdens de workshops en activiteiten in Sint-Laureins. Bovendien zal je Marnik vaak tegenkomen met een camera in z’n handen, en is hij zowat onze eigen huisfotograaf.

Benny Van Overberghe

Benny Van Overberghe

Enthousiaste vrijwilliger

Aan Benny kan je zowat alles vragen. Hij is super handig, en slaagt er keer op keer in om voor elk ‘probleem’ een geschikte oplossing te vinden. Bovendien heeft hij tonnen ervaring met 3D printen, en 3D tekenen. Dus kan je ook met al je vragen hierover steeds bij hem terecht. Benny kwam binnen als nieuwsgierige kijker, maar is intussen ook een van onze meest enthousiaste vrijwilligers.

Jij misschien?

Jij misschien?

Wordt jij onze volgende vrijwilliger

Voor onze vereniging zijn wij nog volop op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Zowel makers & coaches als logistieke medewerkers zijn altijd welkom! Je hoeft geen uitgebreide voorafgaande kennis te hebben, wat écht telt is je zin voor engagement & avontuur! Wil je deel uitmaken van onze fantastische groep? Neem dan snel even contact met ons op! Tot binnenkort...

  • CoderDojo Coaches & Cooks
  • Workshop medewerkers
  • Makers
  • Logistiek