Via dit nieuwsbericht willen wij graag al onze vrijwilligers, leden en sympathisanten informeren over de huidige stand van zaken voor onze activiteiten en workshops binnen de VZW Makerslab De Shack.

Mochten jullie alsnog vragen of opmerkingen hebben, dan kan je ons natuurlijk altijd contacteren via de gekende kanalen, of via ons e-mailadres: info@deshack.be

Alle activiteiten zijn geannuleerd t.e.m. 03 mei 2020

In samenspraak met alle organisaties, overheden & specialisten is er beslist om alle openbare zowel als private evenementen en activiteiten in Sint-Laureins stil te leggen tot en met 03 mei 2020. Concreet wil dit zeggen voor de werking van onze VZW dat volgende activiteiten worden geannuleerd of uitgesteld:

  • Coderdojo’s: geannuleerd
  • Open-Lab dagen: geannuleerd
  • Workshops: uitgesteld

De bovenvermelde datum is zoals nu werd beslist door het gemeentebestuur in samenspraak met de verenigingen en overheden. Maar de kans bestaat dat deze datum nog kan worden uitgebreid. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte wanneer er meer informatie beschikbaar is.

Ben je ingeschreven voor een workshop?

Alle inschrijvingen voor de workshops zijn automatisch geannuleerd. Iedereen die is ingeschreven voor een workshop gedurende de sperperiode, zullen een persoonlijke email krijgen met daarin een unieke code.

Deze code kan worden gebruikt om je opnieuw in te schrijven voor een volgende workshop. Deze code is uniek, en persoonlijk. Je kan deze code dus niet overdragen aan iemand anders.

Heb je geen mail ontvangen tegen het einde van deze maand? Laat het ons weten! Dan kijken we graag even voor je na wat er mis liep.

Zijn er nieuwe data bekend voor de workshops?

Wij zijn met het bestuur op zoek naar nieuwe data voor alle workshops. Wij zullen deze zo snel mogelijk aan de deelnemers bekendmaken, en op onze online agenda en sociale media kanalen publiceren.

Op dit moment zijn wij echter in onderhandeling met het gemeentebestuur van Sint-Laureins over een eventuele verhuis van onze activiteiten naar een meer geschikte locatie, nl. boven het jeugdhuis, aan de overkant van de straat.

Het is daarom mogelijk dat de workshops zullen worden uitgesteld tot NA de verhuis naar onze nieuwe lokalen.

We houden jullie op de hoogte! 

Team De Shack

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *