Livestream Ethical Hacking lezing in Maldegem op 20 februari 2020

Hackers maken veel minder kans in het Meetjesland!

Het was een fantastische, maar vooral leerrijke donderdagavond in de Bibliotheek van Maldegem deze week. Ethical Hacker Cederic De Vroey kwam er een lezing geven over verschillende aspecten van hacking, en hoe je jezelf beter kan beschermen in de huidige online wereld.

Hij gaf enkele praktische voorbeelden van hoe snel en gemakkelijk mensen met minder goede bedoelingen aan je gegevens kunnen geraken. Zowel via je gegevens in online databases, als door gebruik te maken van toestellen en hardware die je gegevens kunnen stelen.

Gezelligheid troef

Het was een leerrijke maar ook gezellige avondlezing. De zaal zat afgeladen vol. Maar ook thuis kon je LIVE mee volgen via onze Youtube Livestream. Een twintigtal mensen zaten dan ook thuis achter hun computer geboeid mee te luisteren naar de uiteenzettingen en praktijkvoorbeelden van Cederic.

Kon je er niet bij zijn? Geen nood!

De Livestream op Youtube werd ook opgenomen. Zo kan je later thuis, op je gemak nog eens nagenieten van deze interessante lezing. Neem snel een kijkje op ons Youtube kanaal voor meer info.

Dank je wel Cederic!

Maar we willen vooral Cederic bedanken voor zijn belangeloze inzet om de mensen in het Meetjesland te komen vertellen hoe ze zichzelf en anderen beter kunnen beschermen op het internet en daarbuiten. We zijn dan ook enorm dankbaar voor deze kans, en houden zeker contact! Tot binnenkort.

TEAM DE SHACK

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *