Zomerstop Open-Lab dagen 2019

Omdat vele mensen, ook wij zelf op vakantie gaan tijdens de aankomende zomermaanden, en het zo moeilijk wordt om onze Open-Lab dagen op een goeie en leuke manier te organiseren, hebben we besloten om een korte ‘zomerstop’ in te lassen. Dat wil zeggen dat er tijdens de maanden juli & augustusdus GEEN open-lab dagen zullen doorgaan. Dit geeft ons als organisatie de mogelijkheid om even de tijd te nemen om op zoek te gaan naar nieuwe workshops en activiteiten, zodat we er in het najaar opnieuw volop tegenaan kunnen gaan.

BELANGRIJK: De CoderDojo’s blijven wél doorgaan tijdens de zomermaanden zoals aangegeven op onze agenda!

We begrijpen dat dit niet voor iedereen even leuk nieuws is. Maar niet getreurd, in september zijn we weer helemaal klaar om er helemaal voor te gaan met nog leukere en coole workshops en activiteiten.

En zoals altijd, als jullie zelf voorstellen hebben voor leuke activiteiten, aarzel niet om het ons asap te laten weten!

Geniet van de heerlijk warme zomerdagen, en maak er een leuke vakantie van Shackers!

We zien elkaar spoedig weer!

Team De Shack

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *