Nog slechts enkele dagen: Bouw je eigen Bluetooth Speaker!

Op vraag van verschillende leden verlengen we de periode voor het inschrijven voor de workshop Maak je eigen Bluetooth Speaker met één week! Je kan nog inschrijven t.e.m. 11 november! Wees er snel bij!

Een leuke workshop voor jong & oud waarbij je je eigen originele bluetooth speaker kan bouwen. Een bluetooth speaker is een draadloze luidspreker in een kleine behuizing, die met een smartphone, tablet of laptop kan worden verbonden om muziek of ander geluid draadloos af te spelen.

Wij voorzien alle nodige materialen om vanaf nul een nieuwe behuizing te bouwen met MDF. Wil je liever een oude (kapotte?) radio ombouwen? Dat kan uiteraard ook! Breng gerust je eigen materialen mee!

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn vaardigheden wil bijschaven. Iedereen van 7 tot 99 jaar is welkom, maar tot en met 14 jaar is een volwassen begeleider verplicht (max. 2 jongeren per begeleider).

Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op de activiteitenpagina van de workshop, of neem contact met ons op!

Wil je graag deelnemen aan deze workshop? De tijd dringt! Het aantal plaatsen is erg beperkt, dus twijfel niet langer, en schrijf je snel in:

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *